fbpx

Ludovic Orban, despre redeschiderea restaurantelor: În cursul acestei săptămâni trebuie să luăm o decizie

Ludovic Orban, despre redeschiderea restaurantelor: În cursul acestei săptămâni trebuie să luăm o decizie
Image
Image

Ludovic Orban a anunţat că a solicitat o evaluare a specialiştilot din grupul tehnic privind redeschiderea restaurantelor, adăugând că va avea în această săptămână o întâlnire cu reprezentanţii din industria HoReCa pentru a discuta aspecte despre subiect, iar în cursul acestei săptămâni va trebui luată o decizie.

„Am solicitat grupului tehnic să evalueze redeschiderea activităţii în spaţii închise. În cursul acestei săptămâni voi avea o întâlnire cu cei din industria HoReCa”, a afirmat Ludovic Orban, potrivti News.ro.

El a mai spus că aşteaptă „un punct de vedere din partea specialiştilor şi în funcţie de asta va fi stabilit un calendar pentru redeschiderea restaurantelor.

„Aştept punctul de vedere al specialiştilor. Da, în cursul acestei săptămâni va trebui să luăm o decizie. Oricum va trebui să luăm o decizie, pentru că se va termina sezonul estival, perioada în care oamenii pot să stea pe terase şi odată cu scăderea temperaturii, de exemplu la munte sunt hoteluri unde e foarte greu să serveşti micul dejun în aer liber, e o temperatură scăzută şi vor trebui luate măsurile pentru a permite, uşor, uşor, în condiţii de siguranţă, de asigurare a măsurilor de protecţie sanitară, vor trebui luate aceste decizii”, a conchis Orban.

Imagine cu caracter ilustrativ, realitatea.net.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.