fbpx

Prima reacție a impostorului italian care s-a dat drept chirurg în România: "Avocata mi-a zis că am toate actele necesare pentru a profesa în România"

Matteo Politi, parcagiul italian cu opt clase care s-a dat drept chirurg în România și a reușit să ajungă inclusiv în sala de operații, în clinici private din Capitală, se apără spunând că nu înțelege de ce este acuzat că ar fi escroc din moment ce ar avea actele care-i permit să profeseze în țara noastră.

„Lucrurile despre care mass-media scrie în momentul de față sunt cele care s-au întâmplat în Italia, acolo unde cazul a fost închis și de acolo au plecat toate poveștile. Când am venit în România, am dat documentele originale cu tot cu parafă unui avocat care, plătit cu o sumă considerabilă, a întreprins toate procedurile necesare pentru ca toate hârtiile mele să fie recunoscute și au fost astfel obținute toate avizele de către ministerele aferente, cărora le-am plătit chitanțe și, astfel, mi-au eliberat toate documentele și actele pentru a lucra în România. După aceea, avocata mi-a zis că am toate actele necesare pentru a profesa în România. Pot folosi numele de Matthew Mode, am primit o scrisoare de la un notariat din România care îmi permite să folosesc acest nume” a povestit Matteo Politi, pentru www.spynews.ro.

Citiți și: Ministrul Sănătății: Funcționara DSP a eliberat codul de parafă pentru falsul chirurg italian DIN MILĂ

Miercuri dimineață, italianul a fost reținut în vama Curtici, după ce a fost prins într-un tren cu destinația Budapesta. Acesta încerca să iasă din țară cu un pașaport italian emis pe numele său real, Matteo Politi.

Citiți și: Falsul medic italian a fost prins în Vama Curtici, când încerca să fugă din România

Sursa foto: libertatea.ro

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.