fbpx

Procuroarea care s-a sinucis vineri ar fi fost cercetată în dosarul Ghiță - Kovesi

Sinuciderea procuroarei Ramona Bulcu, în vârstă de 53 de ani, chiar în VInerea Mare, a fost șocantă, iar gestul magistratului a dat naștere la tot felul deipoteze cu privire la motivația care a stat în spatele acestuia.

Pe parcursul zilei de ieri s-a vorbit despre depresia în care ar fi intrat pentru că nu mai era purtător de cuvânt al Parchetului General, despre verificări făcute cu mai multă vreme în urmă de Inspecția Judiciară, dar care nu ar fi evidențiat nereguli în activitatea Ramonei Bulcu, chiar și despre probleme de sănătate.

Libertatea.ro dezvăluie, însă, că Ramona Bulcu ar fi fost cercetată în dorasul Ghiță - Kovesi, șegat de aducerea în țară a lui Nicolae Popa. Se pare că aceasta ar fi redactat comunicatul de presă prin care, pe 9 ianuarie 2017, Parchetul a anunța că Poliția Română a fost cea care a suportat cheltuielile, dosarul fiind clasat.

Citiți și: Fostul purtător de cuvânt al Parchetului General s-a sinucis. Procurorul s-a aruncat de la etajul instituției

La începutul anului 2019, Sebastian Ghiță a revenit cu acuzațiile în spațiul public, iar Secția pentru anchetarea magistraților a redeschis dosarul, cercetând inclusiv comunicatul din 9 ianuarie 2017, mai scrie Libertatea.

"În cursul zilei de astăzi, 26 aprilie 2019, a încetat din viață colega noastră procurorul Ramona Daniela Bulcu. Evenimentul este cercetat, urmând a se stabili toate împrejurările în care a survenit decesul. Colegii din Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie sunt alături de familie în aceste momente tragice" este singurul mesaj oficial transmis de Parchetul General, referitor fostului purtător de cuvânt al instituției.

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.