fbpx

Raed Arafat: "Este posibil la orice moment, dacă evoluţia va fi una dramatică, să se ia măsuri mai drastice"

Image
Image

Secretarul de stat în MAI a avertizat, vineri seară, la un post central de știri, că "situația nu este stabilă", iar autoritățile și-au propus să nu treacă, din nou, la măsuri restrictive, însă poate da nimeni garanții că acest lucru nu se va întâmpla dacă situația va deveni din nou "dramatică".

"Noi am zis că vom merge pe ideea măsurilor zonale sau regionale, dar este clar că never say never. (...) Este posibil la orice moment, dacă evoluţia va fi una dramatică, să se ia măsuri mai drastice", a declarat oficialul din MAI", a declarat Arafat, citat de România TV.

Oficialul a mai atras atenția asupra faptului că urmează o iarnă grea. "Este clar că nu scădem, rămânem undeva între 1.200 - 1.600 de cazuri pe zi. Situația nu e stabilă și evoluția depinde de respectarea regulilor. Dacă ascultăm de cei care își bat joc,care spun că virusul nu e atât de periculos, că nu suportă masca, riscăm să avem o iarnă extrem de dificilă. Dacă acceptăm să trăim cu virusul, dar cu atenție, și să respectăm restricțiile, poate că până la primăvară scăpăm de această situație", a mai spus secretarul de stat, potrivit sursei citate.

 

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.