fbpx

Reprezentanţi ai silvicultorilor care protestează la Parlament vor merge la discuţii cu preşedintele Camerei Deputaţilor

Image
Image

O delegaţie a silvicultorilor care protestează, marţi, în faţa Palatului Parlamentului, va intra la discuţii cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a anunţat liderul Federaţiei Silva, Silviu Geană.

Delegaţia este alcătuită din 10 persoane, iar discuţiile vor fi tehnice, a precizat reprezentantul Silva, citat de AGERPRES.

Invitaţia la discuţii a venit de la liderul Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, care a coborât în mijlocul protestarilor prezenţi la intrarea din parcul Izvor.

Câteva sute de silvicultori protestează, marţi, în faţa sediului Camerei Deputaţilor de la Parlament, pe fondul intensificării cazurilor de agresiune asupra personalului silvic.

Potrivit organizatorilor, evenimentul care este programat să se desfăşoare în intervalul orar 10:00 - 14:00 îşi propune, totodată, comemorarea celor şase silvicultori care au fost omorâţi în ultimii ani de hoţii de lemn.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.