fbpx

Noi audieri în cazul Caracal. Bunicul şi mama Luizei, chestionaţi de zeci de ori de anchetatori

Image
Image

Rudele Luizei Melencu, tânăra de 19 ani din Dolj dispărută fără urmă de mai bine de opt luni, sunt audiate, luni, la IPJ Dolj. Bunicul tinerei spune că până acum familia a fost întrebată numai „anomalii”, în timp ce mama ei crede că anchetatorii vor să intimideze.

„Nu ştim concret pentru ce am fost chemaţi şi de ce. Nu ne-a spus nimeni absolut nimic.(...) Cred că am fost audiaţi de peste 20 de ori. Ne-au întrebat tot felul de anomalii. (...) Până pe data de 25 iulie, când Alexandra a fost răpită, noi n-am ştiut absolut nimic. Nimeni n-a venit cu o dovadă concretă, să ne spună în realitate ce s-a întâmplat cu Luiza. Abia atunci şi-au adus şi ei aminte că Luiza există şi Luiza a avut aceeaşi soartă, poate, ca şi... Dar noi ne menţinem părerea şi suntem ferm convinşi că Luiza a fost traficată şi a fost răpită”, a spus Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, potrivit MEDIAFAX.

„Asta a fost baza: că Luiza e plecată de bunăvoie.(...) Tot astfel de întrebări sunt. Nu-şi aveau rostul. Una-i cazul, alta cu ce se îmbrăca. Nu cred că era necesar să întrebe cu ce se îmbrăca. Chiar era o fată decentă. O fată chiar foarte simplă a fost Luiza”, a spus şi mama tinerei, Monica Melencu.

Întrebată ce informaţii relevante pentru anchetă ar putea oferi la aceste audieri, rudele Luizei Melencu au spus că se aşteaptă să fie întrebate „tot felul de anomalii" care să „intimideze".

Potrivit sursei citate și fostul iubit al Luizei Melencu este audiat, luni, la Craiova, el spunând că este pentru prima dată când e citat în acest dosar: „Chiar nu ştiu de ce nu m-au audiat până acum”. Băiatul afirmă că Luiza primea nenumărate apeluri anonime noaptea, înainte de dispariţie.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.