fbpx

Sanador i-a concediat pe toți medicii sancționați ca urmare a decesului copilului de un an și 10 luni operat în clinica privată

Sanador a reziliat contractele celor șase medici sancționați cu vot de blam de Colegiul Medicilor Bcurești după decesul unui copil operat de hernie inghinală în cadrul clinicii private, a anunțat Digi 24.

Citiți și:  Colegiul Medicilor București a decis. Cum au fost sancționați șase medici implicați în cazul copilului de un an și 10 luni care a murit la Sanador, în urma unei intervenții chirurgicale

Strict referitor la acțiunea aplicată de Colegiu, aceasta înseamnă că, timp de șase luni medicii sancționați nu vor putea avansa în carieră. Hotărârea Colegiului poate fi contestată la forul superior, Colegiul Medicilor din România.

În urma autopsiei, efectuată anul trecut, s-a stabilit că bebelușul a murit din cauza unui şoc hemoragic. Spitalul Sanador a precizat ulterior, într-un comunicat de presă, că au fost respectate toate protocoalele, însă părinții acuzau că nu aceasta era problema, ci că angajații nu știau să le pună în practică.

 

 

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.