Şapte noi specialităţi din carne au fost incluse în lista de produse tradiţionale româneşti

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a acordat săptămâna trecută încă şapte atestate pentru produse tradiţionale din judeţele Galaţi, Caraş-Severin şi Buzău, informează instituţia, potrivit MEDIAFAX.

În judeţul Galaţi, producătorul S.C. Verdesi & Co a primit atestat pentru patru produse tradiţionale obţinute din carne de porc provenită din fermele proprii: Muşchiuleţ de porc Ilinca, Cotlet haiducesc a lui Zamfir, Costiţă afumată Ilinca, Cârnaţi de porc a lui Ignat.

În judeţul Caraş Severin a fost acordat un atestat de produs tradiţional pentru ”Cârnaţi din carne de capră ca la Soceni”.

În judeţul Buzău a fost acordat atestat de produs tradiţional pentru ”Salamul Casa Râmniceană” şi pentru ”Cârnaţii crud-uscaţi Casa Râminceană”.

Sursă foto MEDIAFAX.

Image
Image
Image
Image
Image