fbpx

Senator PNL infectat cu coronavirus. TOT GUVERNUL și conducerea partidului intră în AUTOIZOLARE

Senator PNL infectat cu coronavirus. TOT GUVERNUL și conducerea partidului intră în AUTOIZOLARE
Image
Image

Epidemia de coronavirus lovește la vârf. După ce analizele au confirmat infectarea unui senator PNL cu Covid-19, tot Biroul Executiv Național al partidului, membrii grupului liberal din Senat și tot Guvernul intră în autoizolare la domiciliu.

Premierul interimar Ludovic Orban a anunțat, vineri dimineață, că  senatorul PNL Vergil Chițac este cel testat pozitiv. Cum acesta a participat la reuniunea Biroului Politic Național, toți membrii forului de conducere al PNL se vor izola la domiciliu.

"Nu așteptăm ancheta epidemiologică. Am solicitat ministrului Sănătății să creeze rapid un mecanism de anchetă epidemiologică pentru toți colegii. Li se vor preleva probe pentru a fi diagnosticați. În ce mă privește pe mine, mă voi izola la Vila Lac 1, unde vom exercita atribuțiile. L-am informat pe președinte imediat ce am primit confirmarea că dl senator este infectat. Președintele va analiza și va decide calea de urmat. E absolut necesară ancheta epidemiologică la nivelul Parlamentului", a spus Orban.

Ministrul Sănătății a spus că premierul este asimptomatic și le-a recomandat jurnaliștilor să se izoleze și să ceară diagnosticarea, pentru siguranța lor. 

UPDATE

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.