fbpx

Senatorul PSD Liviu Pop, la DNA în legătură cu dosarul Sorinei Pintea

Senatorul PSD Liviu Pop, la DNA în legătură cu dosarul Sorinei Pintea
Image
Image

Senatorul PSD Liviu Pop se află luni la DNA în legătură cu dosarul Sorinei Pintea, ca urmare a acuzaţiilor fiului acesteia privind implicarea în acest caz.

Potrivit News.ro, Liviu Pop a ajuns la DNA însoţit de avocat.

Fostul ministrul al Sănătăţii Sorina Pintea a fost arestată preventiv în urmă cu o săptămână sub acuzaţia de luare de mită, fiind pusă în libertate sub control judiciar vineri.

Imediat după reţinere, fiul acesteia, Ionuţ Pintea, a afirmat că, la solicitarea senatorului PSD Liviu Pop s-a întâlnit cu persoană care s-a recomandat ca fiind denunţătorul în cazul mamei sale şi care a susţinut că sume de bani au fost date lui Liviu Pop, ca intermediar. Într-o altă înregistrare, Ionuţ Pintea a precizat că bărbatul i-a spus că are informaţii care o pot ajuta pe mama sa şi că este subcontractor al firmei care a câştigat licitaţia aflată în atenţia procurorilor DNA. 
Liviu Pop a respins acuzaţiile, declarându-se şocat.

Pintea este acuzată de luare de mită în formă continuată pentru că ar fi primit, printr-un intermediar, de la reprezentanţii unei societăţi comerciale, în două tranşe, sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, reprezentând un procent de 7% din valoarea unui contract de achiziţie publică.

Sursă foto ro.wikipedia.org.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.