Situaţie ridicolă în Gara de Nord! Aparatele de aer condiţionat, montate cu unitatea exterioară la interior

Situaţie ridicolă în Gara de Nord! Aparatele de aer condiţionat, montate cu unitatea exterioară la interior

Situaţie bizară în Gara de Nord din Bucureşti! Mai multe aparate de aer condiţionat instalate recent în zona caselor de bilete au fost montate greşit, cu ambele unităţi în interiorul clădirii. După ce situaţia a fost sesizată de călători, CFR a anunţat măsuri urgente.

Potrivit imaginilor publicate pe rețelele sociale, aparatele de aer condiționat din holul caselor de bilete au fost fost montate cu ambele unităţi la interior, deşi, prin construcţie, una dintre ele ar trebui să fie pe partea exterioară a clădirii, tocmai pentru a trage aer proaspăt în interior şi a-l evacua pe cel care a fost circulat. Într-un comunicat de presă, Sucursala Regională CF București a anunțat că a cerut firmei care a montat aparatele să monteze unitatea exterioară în afara clădirii, relatează Digi24. "Sucursala Regională CF București a solicitat firmei care a montat aparatele de aer condiționat în holul caselor de bilete, din Gara de Nord, să identifice în cel mai scurt timp o soluție corespunzătoare din punct de vedere tehnic și funcțional, pentru montarea unitătii exterioare în afara clădirii, intervenții care se vor executa fără costuri suplimentare. Menționăm faptul că, personalul Garii de Nord a demontat aparatele de aer condiționat, acestea urmând să fie repoziționate corect, din punct de vedere tehnic si funcțional, de firma responsabilă, fără costuri suplimentare", se arată în comunicat.

"Aparatele de aer condiționat au fost achiziționate weekendul trecut, din surse proprii ale SRCF București, în vederea asigurării unor condiții optime pentru călătorii care optează pentru achiziția biletelor de călătorie direct de la casele de bilete. Regretăm această situație și le adresăm scuzele necesare călătorilor, asigurându-i că încercăm să remediem această problemă  în cel mai scurt timp", a mai transmis conducerea companiei.

Image
Image
Image