fbpx

Tarom reintroduce curse directe București - SUA. Cât ar putea costa un bilet

Image
Image

Tarom va introduce din nou curse spre Statele Unite. Din vara anului viitor românii vor putea zbura de la Bucureşti până la New York fără escală, potrivit stirileprotv.ro.

Compania naţională a făcut deja o cerere pentru orele de aterizare pe tărâm american. Dar ca să reuşească acest lucru, operatorul trebuie să introducă în flota sa avioane care să poată zbura peste Atlantic.
Tarom spune că va depune săptămâna asta o cerere oficială pentru a putea opera zborurile spre Statele Unite. În vizorul operatorului naţional sunt 3 aeroporturi de pe coasta de Est.
Este vorba de aeroportul Newark, din Statul american New Jersey, aeroportul Laguardia din Queens, New York şi vestitul JFK din New York. Conducerea Tarom mizează pe JFK.

Pentru a putea opera transatlantic, Tarom trebuie să introducă în flota să 2 aeronave care să poată zbura peste ocean, adică mai bine de 14 mii de km, să aibă 300 de locuri în clasa business, dar şi economic.
Pentru a atrage clienţi din toată regiunea, conducerea companiei intenţionează să zboare cu o frecvenţă de 4-5 ori pe săptămână. Preţul biletelor nu a fost stabilit, dar ar putea ajunge la 1.000 de euro dus-întors.

De altfel, compania intenţionează să zboare anul viitor şi spre China. Însă va fi doar în parteneriat cu un operator aerian chinez. Adică nu va avea nevoie de avioane şi va asigura doar vinderea biletelor şi promovarea rutelor.

Sursă foto HotNews.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.