fbpx

Trafic aerian în condiţii de iarnă. O cursă TAROM înregistrează întârzieri fiindcă piloţii au rămas înzăpeziţi

Trafic aerian în condiţii de iarnă. O cursă TAROM înregistrează întârzieri fiindcă piloţii au rămas înzăpeziţi
Image
Image

Traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă pe Aeroportul "Henri Coandă", nicio cursă nu este anulată, dar sunt întârzieri. Ministrul demis al Transporturilor, Lucian Bode, a declarat că întârzierea cea mai mare este la cursa TAROM de Iaşi, întrucât piloţii au rămas înzăpeziţi pe şosea, lângă Bucureşti, şi nu au putut ajunge la aeroport.

"Nu avem curse anulate pe Otopeni, avem întârziate. Am avut cel mai mare număr de operatori care au intervenit în ultimul an, azi noapte au fost la datorie 60 de angajaţi pe aeroport, pentru a curăţa pistele. Dacă vreţi ... avem întârziere foarte mare pe zborul TAROM de Iaşi, pentru că piloţii nu au reuşit să ajungă la aeroport, rămânând înzăpeziţi în localităţile din jurul Bucureştiului", a declarat Lucian Bode.

Pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa "Aurel Vlaicu", traficul aerian se desfăşoară în condiții de iarnă, conform programului de zbor, informează CNAB. Nicio cursă nu este anulată pe "Henri Coandă" din cauza condiţiilor meteo. În schimb, unele zboruri au înregistrat, în cursul acestei dimineți, întârzieri de până la 60 de minute la decolare, determinate de degivrarea aeronavelor, relatează Digi24.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.