fbpx

Un român a adunat 10 mii de euro pentru animalele fără stăpân la maratonul de la Londra, în ziua de Paști

Aurelian Ștefan este medic veterinar și fondatorul Center of Hope, un spital veterinar unde animalele fără stăpân sunt tratate de diverse afecțiuni și sterilizate. Acesta a adunat 10.000 de euro pentru câinii și pisicile fără stăpân din România, alergând la maratonul caritabil de la Londra, în prima zi de Paști.

Medicul veterinar Aurelian Ștefan este un pionier în protejarea animalelor fără stăpân din România, în special câini și pisici. Acesta a fondat, alături de fratele său, Center of Hope - un spital veterinar unde animalele fără stăpân și cele ai căror stăpâni nu au posibilități financiare sunt sterilizate și tratate pentru diferite afecțiuni.

De asemenea, Aurelian Ștefan și echipa sa organizează circuite prin țară, pentru sterilizarea câinilor și pisicilor fără stăpân și a celor ai căror stăpâni au posibilități financiare limitate și a deschis Center of Hope - un spital veterinar modern în localitatea Pasărea din Ilfov și o clinică veterinară la Craiova.

Cu o istorie de aproape 40 de ani, maratonul caritabil a adunat, anul acesta, o sumă totală de un miliard de lire sterline, bani ce vor fi folosiți în scopuri caritabile.

"Marele lui farmec este că are acest maraton caritabil - Virgin Money Marathon - care a avut prima ediție în 1981. De aproape 40 de ani, ei lansează invitații diferitelor asociații care se ocupă de pacienți cu cancer, de excluziune socială, drepturile omului etc. Oamenii vin să alerge, se strâng bani din donații pe platforma lor - s-a strâns în total un miliard de lire sterline, este cel mai mare maraton caritabil. Noi, cu cățeii, am fost prezenți ca să reprezentăm cățeii din România. Ne apropiem de 10.000 de euro, ceea ce mi se pare fantastic. Suma este foarte importantă", a povestit medicul veterinar Aurelian Ștefan, potrivit HotNews.ro.

Aurelian Ștefan spune și că nu este suficient să te înscrii la maraton și să plătești o taxă de participare, ci trebuie să ai și norocul de a fi tras la sorți: "Acolo sunt toate țările reprezentate și există o loterie a țărilor care intră aici - nu toată lumea poate să se înscrie doar cu taxa de înscriere. Noi am avut noroc și am fost trași la sorți."
El va aduce pentru animalele fără stăpân pe care le tratează acasă în jur de 10.000 de euro.

Sursă foto HotNews.ro.


Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.