fbpx

Utilajele de pe șantierul "Autostrada Moldovei" au dispărut în 48 de ore de la începerea lucrărilor

Anunțate cu mare tam-tam de PSD vineri, chiar în ziua protestului "#șîeu, lucrările la Autostrada Moldovei care, chipurile, au început vineri, par să se fi și încheiat. Jurnalistul Mircea Marian spune că utiajele au dispărut deja de pe șantier.

"Uups, au dispărut toate utilajele de pe măreața ctitorie pesedistă, botezată „Autostrada Moldovei”, la nici 48 de ore de la așa-zisa începere a lucrărilor.

Da, toți știam că e o cacealma pesedistă, ca să contracareze mișcarea #șîeu, dar, băi...bicopitatelor, cât de greu era să anticipați că lumea va veni să facă poze și după ce pleacă ministrul Koock? Șmecheria asta, de tip sat Potemkin, a făcut-o și Ponta în 2012, când a inaugurat lucrările la gazoductul spre Ungheni, iar a doua zi nu mai era nici un utilaj, nici o țeavă, pe acolo.

Până scăpăm de voi, singurul metru de autostradă construit în regiunea Moldovei va fi ăla făcut de Ștefan Mandachi.

UPDATE: Subprefectul de Bacău zici că se temeau să nu fure utilajele și le-au strâns la autobază. Poate are dreptate: sunt mulți pesediști în zonă, e periculos să lași ceva nesupravegheat...

UPDATE 2: Am adăugat un colaj foto făcut azi, duminică, 17 martie, de o publicație din Alba Iulia, care arată că pe Sebeș-Turda se lucrează în week-end", a scris jurnalistul Mircea Marian, pe pagina sa de Facebook.

 

 

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.