fbpx

VIDEO - Anunțul ministrului de Interne pentru cei care aveau nunta programată în această perioadă

VIDEO - Anunțul ministrului de Interne pentru cei care aveau nunta programată în această perioadă
Image
Image

Într-o sesiune video organizată pe pagina sa de Facebook, ministrul de Interne, Marcel Vela, le-a transmis celor care aveau nunta programată în această perioadă că mai au de așteptat câteva luni pentru a putea organiza astfel de petreceri.

Acesta a explicat că încă există riscul unei contaminări în masă, astfel încât relaxarea restricțiilor, din 15 mai, nu va permite și organizarea de evenimente cu număr mare de participanți. "Cred că poate avea loc nunta în condiţii normale, iar partea festivă cu cheful să o lăsăm mai la toamnă, când putem evalua această epidemie", a spus Marcel Vela.

Ministrul a declarat că este posibil ca în luna august să aibă loc o relaxare a condiţiilor, astfel încât nunţile să poată avea loc cu mai mult de opt persoane. "Cred că în august va fi o relaxare, cu mai multe persoane, nu cu sute sau mii de persoane. Va fi o relaxare în august, probabil, dar depinde de cum reacţionăm fiecare român astfel încât să diminuăm infecţiile cu acest virus", a subliniat Marcel Vela.

Sursa foto: Getty Images via hearstapps.com

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.