fbpx

VIDEO. Bogdan Despescu: Când un cetăţean sau un poliţist este atacat, nu vom ezita să folosim mijloacele din dotare

VIDEO. Bogdan Despescu: Când un cetăţean sau un poliţist este atacat, nu vom ezita să folosim mijloacele din dotare
Image
Image

Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne Bogdan Despescu a subliniat miercuri, într-o declarație de presă, că acţiunile autorităţilor nu au ca scop suprimarea vieţii, dar, când un cetăţean sau un poliţist este atacat, forţele de intervenţie nu vor ezita să folosească toate mijloacele din dotare.

"Activităţile noastre nu au drept scop violenţa împotriva persoanelor sau suprimarea vieţii, dar, în acelaşi timp, când un cetăţean sau un poliţist este atacat, este supus unei agresiuni, unei vătămări corporale sau îi este pusă viaţa în pericol, acţionăm ferm, conform legii, şi nu vom ezita să folosim toate mijloacele din dotare", a declarat Bogdan Despescu la sediul Ministerului Afacerilor Interne, potrivit AGERPRES.

El a adăugat că forţele de ordine folosesc armele doar atunci când "altă cale nu mai există".

Miercuri dimineaţă, un bărbat din sectorul 1 al Capitalei, îmbrăcat doar în lenjerie intimă, care era violent şi a ameninţat şi lovit poliţişti, a fost împuşcat de unul dintre aceştia, fiind transportat la spital, unde a decedat. 

În ultimele zile au avut loc o serie de violenţe în câteva oraşe din România, la care au participat mai mulţi indivizi, unii dintre aceştia fiind reţinuţi ulterior de poliţişti.

Sursă foto Facebook Poliția Română.

Sursă video AGERPRES.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.