fbpx

VIDEO - Noul clip de promovare a României a fost BLOCAT de YouTube

Canalul YouTube a blocat noul clip de promovare a României, după ce acesta a fost postat de o televiziune, în cadrul unei știri proprii.

În urma acestui fapt, Ministerul Turismului a venit, joi, cu o serie de precizări, subliniind că "deţine toate drepturile de autor pentru clipul de promovare a României!"

"În urma preluării filmului de către o televiziune în cadrul jurnalelor de ştiri, imaginile au fost postate pe contul de YouTube al respectivei instituţii mass-media. Este procedura standard pentru o televiziune să încarce propriile ştiri cu drepturi de autor. Din această cauză, în urma unei verificări automate realizate de Youtube, procedura standard în cazul tuturor video-urilor uploadate pe platformă, au fost identificate aceleaşi imagini în surse diferite. Automat, sistemul informatic a blocat, din eroare, materialul video-ul sursă şi a menţinut accesibil clipul care a preluat imagini de la sursă.

Citiți și: VIDEO - Ministerul Turismului a lansat noul clip de promovare a României

În urma unei notificări trimise către platforma video şi către televiziunea care a încărcat ştirea care prelua imagini din clipul de promovare, întreaga situaţie a fost deblocată. Ministerul Turismului deţine toate drepturile de autor pentru clipul de promovare a României, nicio altă entitate nu are niciun drept de autor asupra imaginilor din film", a transmis Ministerul Turismului.

 

 

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.