fbpx

VIDEO - Poliția cere sprijin pentru depistarea a trei indivizi căutați în urma unei tâlhării comise în Olanda, acum mai bine de doi ani

Image
Image

Poliția Română a anunțat, sâmbătă, că prin Direcția de Investigații Criminale acordă sprijin, într-un caz de tâlhărie petrecut pe teritoriul statului olandez. Verificările și activitățile specifice ale polițiștilor de investigații criminale români sunt desfășurate în vederea identificării și depistării a trei bărbați implicați în comiterea faptei.

Potrivit IGPR, poliția olandeză caută trei bărbați, bănuiți de comiterea unei tâlhării extrem de violente, în primăvara lui 2017, în Amsterdam - Regatul Țărilor de Jos.

"La data de 26 aprilie 2017, patru bărbați au intrat în locuința unei familii din Amsterdam Vest, unde au lovit violent un bărbat și de unde au sustras obiecte și documente. Camerele de luat vederi i-au surprins pe cei patru, care au fugit de la fața locului după comiterea infracțiunii. Unul dintre ei a fost deja arestat", precizează IGPR.

Imaginile cu indivizii implicați au fost publicate AICI.

"Începând cu anul 2017, Direcția de Investigații Criminale a colaborat cu poliția din Olanda, efectuând verificări pentru identificarea și depistarea celor trei bărbați, surprinși de camerele video. Cetăţenii care pot oferi informaţii utile despre acest caz  sunt rugați să sune gratuit la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!" a transmis IGPR.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.