fbpx

VIDEO | Tânăr bătut de un polițist pe stradă, în București. Precizările sindicatului Europol, cu privire la  incidentul care a devenit viral în mediul on-line

VIDEO | Tânăr bătut de un polițist pe stradă, în București. Precizările sindicatului Europol, cu privire la  incidentul care a devenit viral în mediul on-line
Image
Image

De miercuri seară, pe rețelele de socializare circulă înregistrarea unui incident care s-ar fi petrecut aseară, pe o stradă din Capitală, în jurul orei 22.00. Un polițist este filmat cum lovește un tânăr și îl fugărește pe al doilea.

În urma apariției imaginilor în spațiul public, sindicatul polițiștilor "Europol" a transmis precizări cu privire la "realitatea din spatele imaginilor «scandaloase» care au devenit virale":

"Azi-noapte, o patrulă de ordine publică oprește 2 persoane pentru a verifica motivul prezenței lor pe stradă. Bărbații, aflați în stare de ebrietate încep să îi înjure pe polițiști, le spun cum "«fac ceva pe ordonanțele militare» și îi trimit pe polițiști... la origini.

Sunt somați să înceteze și să se legitimeze, aceștia refuză. Unul dintre ei fuge, iar celălalt îl scuipă pe polițist în față și încearcă să îl lovească rupându-i epoleții.

Colegul nostru încearcă să îl imobilizeze pe bărbat și îi aplică mai multe lovituri de pumni la nivel feței pentru a-l destabiliza cu scopul imobilizării. Între timp, celălalt coleg cere sprijin prin stația de emisie recepție.

Era bine dacă video-ul era prezentat în integralitate, nu doar de la momentul în care cei doi smardoi, cu istoric delincvent, se smiorcăie şi strigă după ajutor, după ce în prealabil, băuți fiind, înjurau și micționau pe Poliţie, polițiști și pe lege...

P.S. Ambele persoane au fost sancţionate pentru refuz de legitimare și nerespectarea restricțiilor de circulaţie. Bărbatul care a scuipat polițistul nu se află în evidențele DSP și nu s-au impus măsuri de izolare", au explicat reprezentanții polițiștilor.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.