fbpx

Şase luni de lucrări la linia de tramvai, pe un bulevard din Capitală

Şase luni de lucrări la linia de tramvai, pe un bulevard din Capitală

Lucrările la bucla tramvaielor de pe traseul 5 vor dura şase luni, a anunţat primarul Nicuşor Dan

Image
Image

Primăria Capitalei a anunţat începerea unor lucrări la bucla de tramvai de pe Bulevardul Autogării, estimând că intervenţia va dura şase luni.

Primarul general al Bucureştiului, Nicuşor Dan, anunţă că au început lucrările pentru finalizarea proiectului de reabilitare a buclei de tramvai, acestea fiind derulate de către STB.

Lucrări la linia de tramvai din Bucureşti

"Este vorba despre un proiect sistat de mai bine de zece ani, din cauza unor probleme de natură juridică legate de exproprieri, dar şi de intrarea în insolvenţă a fostului executant. Se vor moderniza linia de tramvai, reţeaua de contact şi peroanele, se vor reface canalizaţia pentru semafoare, carosabilul şi trotuarele şi se va moderniza cu tehnologie de tip LED sistemul de iluminat public. Conform contractului, lucrările vor dura şase luni", a anunţat Nicuşor Dan, într-un mesaj publicat pe Facebook.

„Prin reactivarea buclei de întoarcere se va realiza o mai bună desfăşurare a parcului de tramvaie ce deserveşte linia 5, se reduc semnificativ timpii de aşteptare a vagoanelor asigurându-se un flux continuu al acestora”, a adăugat primarul.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.