fbpx

Şoferiţa care a ucis două fete în cartierul bucureştean Andronache a fost trimisă în judecată

Şoferiţa care a ucis două fete în cartierul bucureştean Andronache a fost trimisă în judecată

Image
Image

Femeia care a accidentat mortal două fete în cartierul bucureștean Andronache, după ce a condus beată, a fost trimisă în judecată. Ea se află încă în arest la domiciliu şi va fi judecată pentru ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului.

Inculpata este angajată la o companie de telefonie. La audierile de după accident, ea a invocat faptul că a strănutat de mai multe ori la volan și a încurcat pedalele, ceea ce a provocat accidentul.

"La data de 29.04.2021, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 București a dispus trimiterea în judecată a unei inculpate, cercetate sub măsura preventivă a arestului la domiciliu sub aspectul săvârșirii în concurs real a infracțiunilor de ucidere din culpă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 192 alin. 2 şi 3 Cod Penal, şi conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută şi pedepsită  de art. 336 alin. 1 Cod Penal (...)
În fapt, s-a reținut că, la data de 27.02.2021, în jurul orelor 15.35, inculpata a condus autovehiculul marca Mercedes Benz GLA, pe Str. Fructelor din sectorul 2 al Municipiului București, dinspre Str. Gherghiţei către Str. Menţiunii, având o îmbibaţie alcoolică de 1,25 g/l alcool pur în sânge (...)
Când a ajuns la intersecția cu Str. Menţiunii, a pierdut controlul asupra direcției de mers, accelerând în loc să frâneze, şi a pătruns pe trotuarul din dreptul imobilului cu nr. 176, unde a accidentat mortal o persoană vătămată în vârstă de 6 ani şi o persoană vătămată în vârstă de 20 de ani, acestea din urmă aflându-se aşezate pe bordură, a rupt stâlpul de beton de susținere a iluminatului public şi s-a oprit în gardul imobilului cu nr. 176", se menționează în Comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 București, potrivit Antena3.ro.

Sursă foto Antena3.ro.

 

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.