fbpx

Șefa secției ATI de la Parhon s-a stins din viață în Ajun de Crăciun. Medicul se infectase cu Covid

Șefa secției ATI de la Parhon s-a stins din viață în Ajun de Crăciun. Medicul se infectase cu Covid

Image
Image

Mariana Ileana Greere, medic primar AŢI şi şefa a Compartimentului ATI a Institutul Naţional de Endocrinologie C.I. Parhon - Bucureşti, s-a stins din viaţă. Vreme de o lună, aceasta a luptat cu nou coronavirus, însă boala a învins-o.

Anunțul decesului a fost făcut de fiica sa:

“Mami s-a făcut înger în seara de Ajun.

Le mulțumesc din suflet tuturor celor care au luptat pentru ea cu fapta sau cu gândul. Le mulțumesc medicilor, asistentelor, infirmierelor și brancardierilor care au îngrijit-o corect și cu atenție. Le mulțumesc tuturor celor care au donat sânge sau au făcut posibil accesul ei la tratament. Și le mulțumesc tuturor celor ce s-au rugat.

Știu că mama mea a luptat până în ultima clipă. Ar fi făcut orice să se întoarcă la mine. Mă adoră.

Soarele e unul. Mama una este. Îmi e dor cumplit.

Dacă puteți, aprindeți o lumânare pentru Mariana Ileana”

Mami s-a făcut înger în seara de Ajun. Le mulțumesc din suflet tuturor celor care au luptat pentru ea cu fapta sau cu...

Publicată de Daniela Greere pe Sâmbătă, 26 decembrie 2020

Distinsa și draga noastră Colegă Dr. Mariana Ileana Greere, medic primar ATI și șefă a Compartimentului ATI a Institutul Național de Endocrinologie C.I. Parhon – București a căzut la datorie și s-a mutat la Domnul!

Prin dispariția remarcabilei noastre colege Mariana Ileana Greere, medicii ATI din România plătesc un nou și nedrept tribut acestei cumplite pandemii iar întreaga noastră comunitate medicală este de astăzi înainte mult mai săracă.

Va rămâne pentru totdeauna în memoria colegilor și a pacienților Domniei Sale prin exemplul Său de devoțiune și empatie.

Condoleanțe familiei îndoliate!

Dumnezeu să o odihnească!”, a transmis și Colegiul Medicilor București.

 

 

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.