fbpx

12 focuri de avertisment trase azi-noapte, în Capitală, pentru prinderea unor hoți

12 focuri de avertisment trase azi-noapte, în Capitală, pentru prinderea unor hoți

Image
Image

Poliţiştii din București au fost nevoiți să tragă, azi-noapte, 12 focuri de avertisment, ca să oprească patru hoți surprinși în flagrant, în timp ce sustrăgeau catalizatoare de la autoturisme.

"În noaptea de 22 - 23 octombrie, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Poliţia Sectorului 3, au efectuat o acţiune operativă asupra unui grup compus din patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 33 de ani, surprinşi în flagrant delict în timp ce sustrăgeau catalizatoare de la autoturisme", informează un comunicat transmis vineri de DGPMB.

Bărbaţii au fugit cu cele două autoturisme pe care le aveau, dar polițiștii au reușit să-i oprească și să-i imobilizeze.

"Cu ocazia depistării a fost folosit armamentul din dotare, fiind trase 12 focuri în plan vertical, fără a se înregistra victime sau pagube materiale", arată comunicatul citat.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Foto cu caracter ilustrativ (realitateadebacau.net)

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.