fbpx

Accident mortal în Capitală. Un bărbat a fost împins în faţa tramvaiului de un om al străzii

O tragedie a avut loc vineri după-amiază, în Capitală. Un bărbat a murit după ce a fost împins în faţa tramvaiului de un om al străzii.

Incidentul a avut loc pe Șoseaua Progresului, în staţia Calea 13 Septembrie. Un bărbat  în vârstă de 54 de ani, aflat pe refugiu, a fost împins de un om al străzii şi a fost lovit, lateral, de tramvai.

Potrivit Poliţiei Capitalei, accidentul a fost anunţat în jurul orei 15.00, printr-un apel la 112, prin care a fost sesizat faptul că pe calea de rulare a tramvaiului, la intersecţia Calea 13 Septembrie - Şoseaua Progresului, se află căzut un bărbat. Acolo au fost direcţionate echipaje medicale, precum şi ale Brigăzii Rutiere. Bărbatul nu prezenta semne vitale, fiind declarat decedat, relatează România TV.

"Având în vedere informaţiile vehiculate în spaţiul public, la faţa locului s-au deplasat procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ofiţeri ai Serviciului Omoruri, care au preluat cercetările în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul", arată Poliţia Capitalei.

Cadavrul a fost ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei, mai notează România TV.

În urma accidentului, a fost afectată circulaţia tramvaielor. Liniile 1, 8, 11, 25 au fost deviate şi s-a format linie navetă pentru călători, care funcţioneaza pe Şoseaua Progresului. Liniile 8 şi 25 sunt deviate pentru întoarcere la Gara Basarab, iar liniile 1 şi 11, la depoul Militari şi la Terminalul Ghencea, anunţă STB, mai arată sursa citată.

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.