fbpx

Accident spectaculos în București. O mașină a intrat într-o patiserie

Accident spectaculos în București. O mașină a intrat într-o patiserie

Image
Image

Un accident în care au fost implicate nu mai puțin de 4 mașini s-a produs sâmbătă dimineață în București, în zona Mihai Bravu. Un automobil a ricoșat și a intrat într-o patiserie.

Potrivit Antena3.ro, patru mașini au fost avariate în urma accidentului. Personalul patiseriei a fost cel care a dat alarma, după ce oamenii s-au trezit cu un SUV înăuntru. În acel moment trei femei erau la muncă.

Șoferii celor două mașini care s-au lovit în plin susțin că au trecut pe culoarea verde a semaforului. Rezultatul alcooltestului a ieșit zero la ambii șoferi. Nimeni nu a fost rănit, dar alte două autoturisme au suferit avarii.

În urma accidentului, o conductă de gaze și una de apă au fost avariate, iar geamul patiseriei a fost spart. Din fericire, pentru că era devreme, pe trotuar nu se afla niciun pieton.

Potrivit sursei citate la fața locului au ajuns de urgență  ambulanță SMURS și un echipaj al pompierilor. Femeia care se afla la volanul mașinii care a intrat în patiserie a reușit să iasă singură din mașină, pe ușa din spate. Deși aceasta acuza dureri de cap și era într-o stare de șoc, a refuzat transportul la spital.

Foto captura Antena3.ro.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!   

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.