fbpx

Alţi trei angajaţi ai Penitenciarului Jilava - confirmaţi pozitiv COVID-19

Alţi trei angajaţi ai Penitenciarului Jilava - confirmaţi pozitiv COVID-19

Image
Image

Alţi trei angajaţi ai Penitenciarului Bucureşti-Jilava au fost confirmaţi pozitiv COVID-19, numărul cadrelor de la această unitate infectate cu noul coronavirus ajungând la şase.

"În urma testelor efectuate, la nivel extins, în rândul angajaţilor Penitenciarului Bucureşti-Jilava, alţi trei poliţişti de penitenciare care îşi exercitau atribuţiile de serviciu în sectorul administrativ au fost confirmaţi pozitiv COVID-19. Aceştia fac parte din grupul contacţilor atribuiţi cazurilor anterior confirmate. Reamintim că primele rezultate ale testelor efectuate în rândul persoanelor private de libertate au fost negative. Procesul de testare continuă", potrivit unui comunicat al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) transmis, luni, AGERPRES.

ANP precizează că, până în prezent, cu excepţia celor şase cazuri de angajaţi confirmaţi COVID-19, nu se înregistrează nicio altă infectare cu virusul SARS-CoV-2 la Penitenciarul Bucureşti-Jilava.

În prezent, activitatea penitenciarului se desfăşoară în condiţii normale, fără disfuncţionalităţi, atât din punct de vedere administrativ, cât şi operativ, a adăugat ANP.

Un angajat al Penitenciarului Bucureşti-Jilava a fost confirmat cu noul coronavirus pe 21 aprilie, un altul - pe 23 aprilie, iar al treilea - pe 25 aprilie.

Imagine cu caracter ilustrativ, Digi24.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.