fbpx

Alertă: Un tânăr s-a aruncat de pe o clădire din Sectorul 2

Alertă: Un tânăr s-a aruncat de pe o clădire din Sectorul 2

Image
Image

Scene terifiante în Capitală. Un bărbat în vărstă de 30 de ani s-a aruncat de pe o clădire din Sectorul 2, după ce a amenințat timp de peste două ore că va recurge la acest teribil gest. Bărbatul a fost urcat de urgență într-o ambulanță și transportat la spitalul Bagdasar-Arseni. Acesta a fost resuscitat însă la fața locului.

Potrivit realitatea.net, la locul incidentului nu a existat o saltea gonflabilă, atât de necesară în astfel de situații. O primă explicație a forțelor de intervenție este legată de faptul că nu au avut acces din cauza străduțelor înguste.

Din primele informații, se pare că bărbatul s-ar fi aflat pe această clădire de mai bine de două ore. Acesta nu a revendicat nimic în tot acest timp.

La fața locului a fost mobilizat un număr impresionat de forțe. Vorbim despre poliție, o ambulanță cu autoscară și nu mai puțin de 3 negociatori, care au încearcat să îl convingă să nu recurgă la acest teribil gest extrem. La un moment dat, locul incidentului a fost adusă și o tânară, existând indicii că ar putea fi iubita acestuia. 

Bărbatul a refuzat însă să discute cu negociatorii.

În continuare, nu se cunosc motivele care l-au determinat să facă asta.

Sursă foto realitatea.net.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.