Alertă în București, după un nou caz de pedofilie. Un individ de 30 de ani a fost arestat preventiv

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Poliţia Capitalei a executat un mandat de aducere emis pe numele unui bărbat de 30 de ani, adus la audieri la sediul secției și fiind ulterior arestat preventiv. Acesta este suspectat că a agresat sexual două fete în vârstă de 11 ani, în Sectorul 5 al Capitalei.

Din datele şi probele administrate de către poliţişti din cadrul Secţiei 19 în două cauze privind comiterea infracţiunii de agresiune sexuală, a rezultat presupunerea rezonabilă că acestea ar fi fost comise de către aceeaşi persoană, anunță Antena 1.

"În urma investigaţiilor desfăşurate a fost identificat şi ulterior depistat un bărbat, în sarcina căruia au fost reţinute infracţiunile reclamate, respectiv, la data de 19 august a.c., în timp ce se afla pe o alee din sectorul 5, s-ar fi apropiat de o minoră, în vârstă de 11 ani, şi ar fi atins-o în zonele intime, după care ar fi încercat să o sărute, iar la dată de 26 septembrie a.c., bănuitul ar fi atins în zona intimă o altă minoră, în vârstă de 11 ani, în timp ce se aflau pe o stradă din sectorul 5", a anunţat Poliţia Capitalei, potrivit sursei citate.

 

Image