fbpx

UPDATE: Ameninţare cu bombă la Primăria Capitalei

UPDATE: Ameninţare cu bombă la Primăria Capitalei

Image
Image

O persoană a alertat autorităţile, prin numărul de urgenţă 112, cu privire la plasarea unei bombe în sediul Primăriei Capitalei, anunţă Serviciul Român de Informaţii (SRI).

Potrivit AGERPRES, echipa pirotehnică a Serviciului Român de Informaţii, împreună cu Poliţia, se află la faţa locului, punând în aplicare măsurile specifice pentru astfel de situaţii.

UPDATE:
Ameninţarea cu bombă de la sediul Primăriei Municipiului Bucureşti s-a dovedit falsă, a anunţat joi Poliţia Capitalei, potrivit AGERPRES.
O persoană a alertat autorităţile, prin numărul de urgenţă 112, cu privire la plasarea unei bombe în sediul Primăriei Capitalei, a precizat Serviciul Român de Informaţii (SRI).
"Poliţia Capitalei a fost sesizată prin SNUAU 112, de către o femeie, despre faptul că la Primăria Municipiului Bucureşti se află un dispozitiv exploziv", a transmis şi Poliţia Capitalei.
Echipa pirotehnică a Serviciului Român de Informaţii şi echipa pirotehnică din cadrul IGPR s-au deplasat la faţa locului, unde au efectuat verificări specifice.
Ulterior, Poliţia Capitalei a anunţat că ameninţarea cu bombă nu s-a confirmat.

Sursă foto ECAPITALA.ro.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.