fbpx

ANPC a închis Patiseria Paul din mall-ul bucureștean Promenada

ANPC a închis Patiseria Paul din mall-ul bucureștean Promenada

Image
Image

ANPC a amendat cu 20.000 de lei și a oprit temporar Patiseria Paul din mall-ul bucureștean Promenada, aparținând companiei Moulin D’Or SRL.

”Nu m-aș fi gândit niciodată că secretele patiseriei franțuzești sunt mucegaiul, rugina și, în general, lipsa de igienă. Dacă la dimensiunea acestui operator economic așteptările sunt foarte mari, iată că realitatea le contrazice”, a declarat vicepreședintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) Mihai Culeafă, potrivit Antena3 citând Mediafax. 

Echipa de control a sancționat operatorul economic cu amenzi contravenționale în valoare de 20.000 lei, oprirea definitivă de la comercializare și retragerea din circuitul consumului uman a unor produse alimentare neconforme, în valoare totală de 3.700 Lei, precum și oprirea temporară a prestării serviciilor operatorului economic până la remedierea deficiențelor.

Abaterile înregistrate privesc utilizarea unor vitrine frigorifice neigienizate, cu grad mare de uzură, rugină și acumulări de lichide, precum și utilizarea unor grătare de expunere neigienizate corespunzător, prezentând pericolul contaminării produselor expuse pe aceste dispozitive spre comercializare.

Foto stirileprotv.ro.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!   

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.