fbpx

Apa calda, oprita pentru cateva zile in mai multe zone din Bucuresti

Apa calda, oprita pentru cateva zile in mai multe zone din Bucuresti

Image
Image

APA CALDA OPRITA | Jumătate dintre bucureştenii racordaţi la Termoenergetica nu au apă caldă din cauza unei revizii programate la CET Sud care acoperă în integralitate Sectoarele 2 şi 3. Directorul Termoenergetica dă asigurări că aceasta va reveni progresiv, în două - trei zile.

„CET Sud acoperă jumătate din oraş: Sectoarele 2 şi 3. E o revizie normală care se face la orice instalaţie. Dacă reţeaua ar fi fost în bună stare şi nu ar fi avut atât de multe pierderi, şi se mergea cu presiuni foarte mari, se putea prelua rapid dintr-un alt CET care să împingă agentul termic în toate zonele Bucureştiului. Din cauza faptului că funcţionăm cu presiuni foarte mici pentru că sunt pierderi, durează această încărcare a reţelei din CET Progresul. Gândiţi-vă acum, că din CET Progresul trebuie să dăm apă caldă în Pantelimon şi Colentina. Începem progresiv. Astăzi vor avea (apă caldă – n.r.) câteva sute de blocuri, poimâine alte câteva sute de blocuri şi tot aşa. Nu putem astăzi să dăm la toată lumea” a declarat, pentru G4Media.ro, Claudiu Creţu, director general Termoenergetica SA.

Apa calda, oprita in mai multe zone din Capitala

APA CALDA OPRITA | Termoenergetica este administratorul celui mai mare sistem de termoficare din România şi deţine 43% din piaţă. Furnizează energie termică pentru aproximativ 562.000 de apartamente, reprezentând aproximativ 8.200 de blocuri de locuinţe şi 320 de alte imobile. În acestea trăiesc 1,21 milioane de locuitori, mai notează G4Media.

APA CALDA OPRITA | Totodată, acesta furnizează agent termic şi pentru aproximativ 4.900 de instituţii, obiective sociale şi agenţi economici. Regia are aproape 3.000 de angajaţi. Trei sferturi din rețeaua de conducte (954,09 km conducte – reţele termice primare; 2963,3 km conducte – reţele termice secundare) sunt vechi de aproape 40 de ani.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.