fbpx

Bărbat înjunghiat mortal în parcarea unui depozit de legume fructe din Ilfov

Bărbat înjunghiat mortal în parcarea unui depozit de legume fructe din Ilfov

Image
Image

Un bărbat a fost găsit înjunghiat mortal în parcarea unui depozit de legume fructe din orașul Voluntari, județul Ilfov, principalul suspect fiind un cetățean turc de 39 de ani, care este căutat, marți, de polițiști.

Potrivit antena3.ro, polițiștii din Voluntari au fost sesizați prin apel la 112, luni, că în parcarea unui depozit de legume și fructe, din orașul Voluntari, se află un bărbat înjunghiat. Victima a fost preluată de către un echipaj medical și transportat la un spital din București, pentru îngrijiri medicale, însă aici a survenit decesul.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au identificat persoana bănuită de comiterea faptei. Potrivit sursei citate ar fi vorba de un cetățean turc, de 39 de ani. Oamenii legii fac verificări pentru depistarea suspectului, fiind deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Se pare că victima, un iranian, avea o datorie la un turc, ambii având standuri în Voluntari. Cei doi s-au întâlnit în trafic și iranianul a fost înjunghiat. Victima a plecat la depozit, unde a chemat și salvarea. Bărbatul avea hemoragie și a murit la spital. Agresorul este acum de negăsit.

”La data de 23 noiembrie, în jurul orei 14:14, polițiștii din Voluntari au fost sesizați prin apelul 112 cu privire la faptul că, în parcarea unui depozit de legume și fructe, din orașul Voluntari, se află un bărbat, care a fost înjunghiat. Imediat, polițiștii orașului Voluntari s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea de activități specifice din competență. 
Victima a fost preluată de către un echipaj medical și transportat la o unitate spitalicească din București, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii s-au deplasat la unitatea medicală unde victima fost transportată, ocazie cu care au constatat că victima a decedat.
În urma activităților specifice polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, în cauză fiind vorba despre un bărbat, cetățean turc, de 39 de ani. De asemenea, polițiștii efectuează activități specifice pentru depistarea bărbatului bănuit de comiterea faptei, iar cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal deschis, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov”, se arată în comunicatul Poliției, potrivit sursei citate.

Imagine cu caracter ilustrativ, b1.ro.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.