fbpx

Bătrână păcălită că va ajunge fotomodel

Bătrână păcălită că va ajunge fotomodel

Image
Image

O femeie de 80 de ani din Capitală a fost păcălită că ar putea ajunge fotomodel și va defila pe podiumurile de Paris și Dubai. "Visul" a costat-o nu mai puțin de 170.000 de lei, bani pe care timp de aproape 2 ani i-a tot dat celei care o escroca fără remușcări. I s-au făcut câteva albume foto, însă i s-a spus că răspunsurile nu vin, pentru că este pandemie. În cele din urmă, polițiștii au fost cei care au salvat-o pe femeie.

Potrivit http://stiri.tvr.ro, povestea a început în vara anului 2019, în plin centrul Capitalei. Femeia de 80 de ani se plimba prin Piața Romană, când a fost oprită pe stradă și invitată într-un studio foto din apropiere. “Doamnă, sunteți foarte fotogenică, noi facem reclame pentru produse cosmetice. Vreți să mergeți cu noi, să faceți niște fotografii?”.

La început nu i s-au cerut bani. Ținea legătura cu o femeie de la agenție, căreia i-a mărturisit că are 40 de mii de euro, în urma unei expropieri în Constanța. Din acel moment, femeii de 80 de ani i s-au cerut diferite sume de bani.


''Odată 16.000 de lei, odată 27.000 de mii, 50, pe urmă se axase pe 16.000 mii. În decembrie i-am dat 16.000 de lei și în ianuarie mi-a cerut încă 16.000 de lei și zicea că sunt contractele și hainele care ți s-au dat și cutare și eu atunci am zis: Băi, asta e escroacă, nu-i mai da. În fotografii sunt rochii lucrate în casă. (Deci hainele din fotografii vă aparțin?) Îmi aparțin''.

Femeia s-a adresat Poliției Sector 1 și ofițerii Serviciului de investigare a fraudelor economice au început investigația.

DIANA SARCA, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei: “Au strâns mai multe informații și a fost realizat un flagrant în care persoana a fost identificată exact în momentul în care primea suma de 14.900 de lei în contul serviciilor de care ar fi urmat să beneficieze persoana vătămată.''

Polițiștii au pus și sechestru pe apartamentul persoanei bănuite, pentru a se putea recupera prejudiciul creat.

Polițiștii spun că femeia de 80 de ani nu este singura victimă, așa că fac apel la cei care cred că au fost și ei păcăliți în același mod să facă plângere. În prezent, suspecta în dosar este cercetată sub control judiciar impus pentru 60 de zile.

Foto ilustrativ www.pexels.com.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.