fbpx

Bărbat prins în flagrant în timp ce încerca să comercializeze 5 kg de cannabis

Image
Image

Procurorii DIICOT au reţinut un bărbat de 39 de ani din Bucureşti, pe care l-au prins în timp ce încerca să vândă 5 kg de cannabis, contra sumei de 16.000 euro.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, inculpatul S.I.D. era cunoscut cu antecedente penale pentru infracţiuni de trafic de stupefiante pe teritoriul Franţei și pentru că a procurat din Spania şi a introdus pe teritoriul României, prin intermediul unor firme de curierat, cantităţi importante de droguri de risc (canabis), în vederea comercializării acestora către diferite persoane.

Pentru că existau informaţii potrivit cărora bărbatul urma să vândă o parte din droguri, procurori DIICOT şi ofiţeri de poliţie judiciară au organizat un flagrant.
S.I.D. a fost prins joi în timp ce încerca să comercializeze 5 kg de canabis, contra sumei de 16.000 euro.

Potrivit sursei citate, în autoturismul bărbatului au fost descoperite un pistol tip revolver cu glonţ letal, fără serie, deţinut ilegal, cu 5 cartuşe aferente, introduse în pistol, suma de 16.300 de euro şi 595 de lei susceptibilă a proveni din traficul de droguri. În cauză a fost instituită măsura sechestrului asigurător asupra unui autoturism, în valoare de 50.000 de euro.

Sursă foto diicot.ro.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.