fbpx

Bărbat reținut în Capitală după ce ar fi agresat sexual doi băieți de 13 ani

Image
Image

Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 12 au reţinut, duminică, un bărbat de 32 ani acuzat că ar fi agresat sexual doi minori în vârstă de 13 ani.

Poliția Capitalei anunță că ancheta a fost declanşată în seara de 10 iunie, în jurul orei 21.30, când la sediul subunităţii s-a prezentat o persoană care a reclamat faptul că fiul ei şi un prieten al acestuia au fost agresaţi de către un bărbat cu care au interacţionat în mediul on-line, printr-o reţea de socializare. Ulterior, minorii s-au cunscut cu acesta, bărbatul prezentându-se sub o porecla.

"În urma activităţilor informativ-operative, acesta a fost identificat şi ulterior a fost depistat şi condus la audieri. În baza probatoriului administrat, faţă de bărbatul de 32 ani s-a luat măsura reţinerii. Cercetările sunt continuate de Secţia 12 poliţie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă", se mai precizează în comunicatul Poliției Capitalei.

Foto cu caracter ilustrativ

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.