fbpx

Bebino, liderul "clanului sportivilor", audiat într-un dosar de proxenetism şi nerespectarea regimului armelor

Bebino, liderul "clanului sportivilor", audiat într-un dosar de proxenetism şi nerespectarea regimului armelor

Image
Image

Opt persoane au fost aduse la audieri vineri, între ele şi interlopul Bebino, considerat liderul "clanului sportivilor", într-un dosar de proxenetism şi nerespectarea regimului armelor. Anchetatorii vorbesc şi despre acte şi şantaj şi intimidare.

Polițisti din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, cu sprijinul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, au pus în aplicare 8 mandate de aducere, în Bucuresti și județele Ialomița și Călărași, într-un dosar penal înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 București, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, a anunţat vineri Poliţia Capitalei. Printre persoanele conduse la audieri se află și interlopul Bebino, liderul "clanului sportivilor", informează România TV.

Potrivit poliţiştilor, Bebino, împreună alte două persoane, un bărbat de 34 de ani și o femeie de 23 de ani, „ar fi înlesnit practicarea prostituției mai multor femei, în București, dar și în județele Sibiu, Hunedoara și Bihor, obținând astfel foloase materiale patrimoniale”. Serviciile sexuale erau oferite contra unor sume cuprinse intre 150 și 400 de lei. Anchetatorii au reuşit să identifice şi să audieze zeci de clienți, mai notează sursa citată.

„Totodată, pe parcursul anchetei, în luna februarie a acestui an, în județul Ialomița, în urma unor verificări, într-un autoturism a fost descoperită, ridicată și ulterior expertizată, o armă de foc, letală, precum și muniția aferentă, probatoriul administrat indicând că această ar aparține bărbatului de 29 de ani”, a mai precizat Poliţia Capitalei.

Interlopul Bebino, printre cele opt persoane audiate

În vederea completării materialului probator, au fost puse în aplicare 8 mandate de aducere, persoanele în cauză fiind conduse la audieri.

Anchetatorii au precizat şi că „la finele anului 2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de șantaj, având în vedere faptul că un bărbat, de 29 de ani, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, a postat mai multe mesaje în spațiul on-line, prin care ar fi încercat, prin intimidare și provocarea unor agresiuni, îndepărtarea unor persoane, din cartier”.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.