fbpx

Brigada Antitero a SRI, intervenţie cu Poliţia, după ce un bărbat a intrat cu un pistol într-un magazin

Brigada Antitero a SRI, intervenţie cu Poliţia, după ce un bărbat a intrat cu un pistol într-un magazin

Image
Image

Brigada Antitero a SRI, dar şi mai multe echipaje de Poliţie, au intervenit, seara trecută, într-un magazin din Bucureşti, după ce un hoţ de salam a intrat cu un pistol şi a încercat să se răzbune.

Potrivit antena3.ro, incidentul s-a petrecut, seara trecută, într-un magazin din zona Dristor din Bucureşti, după un bărbat a intrat cu un pistol în interior şi i l-a arătat unui angajat.

Cu o zi înainte, bărbatul a fost prins în timp ce fura salam din magazin şi dat afară, iar aseară s-a întors pentru a se răzbuna.

Angajaţii magazinului au apăsat butonul de panică, iar la faţa locului au intervenit mai multe echipaje ale Poliţiei, dar şi un echipaj din cadrul Brigăzii Antitero a Serviciului Român de Informaţii (SRI).

Bărbatul a fost imobilizat şi dus la audieri, ulterior stabilindu-se că pistolul nu era unul letal. Totuşi, poliţiştii au deschis o anchetă, iar hoţul de salam este cercetat.

Potrivit unor surse, bărbatul nu ar fi ameninţat pe nimeni, însă angajaţii de la pază, care îl cunoşteau, l-au văzut cu pistolul la brâu, la vedere, astfel că au dat alarma.

Până la sosirea echipajelor de intervenţie, suspectul a reuşit să se facă nevăzut. Totuşi, poliţiştii au găsit pistolul, care era de jucărie, în curtea magazinului.

 Foto antena3.ro.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.