fbpx

București: De luni se redeschid restaurantele, barurile, cinematografele și sălile de jocuri

București: De luni se redeschid restaurantele, barurile, cinematografele și sălile de jocuri

Image
Image

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) a decis ridicarea mai multor restricții în Capitală, începând cu ziua de luni. Decizia vine după ce trei zile la rând incidenţa infectării cu COVID-19 s-a situat sub 3 la mia de locuitori, au confirmat pe www.digi24.ro surse care au luat parte la ședință.

De luni se redeschid la interior, în limita a 30% din capacitate restaurantele, barurile, cinematografele, teatrele și sălile de jocuri de noroc.

Comitetul pentru Situații de Urgență din București s-a întrunit vineri, de la ora 13:00, pentru a aproba ridicarea unor restricții ce vizează Capitala. Decizia vine după ce incidența COVID-19 în București a scăzut sub 3 cazuri la mie.

Municipiul Bucureşti a rămas pentru a treia zi consecutiv în zona portocalie în ceea ce priveşte rata de infectare cu noul coronavirus cumulată la 14 zile, după ce vineri a înregistrat 2,52 cazuri la mia de locuitori, în scădere faţă de ziua precedentă, când a avut 2,69 cazuri la mia de locuitori.

Imagine cu caracter ilustrativ, Digi24.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.