fbpx

Cătălin Prunariu, fiul cosmonautului Dumitru Prunariu, preia conducerea Tarom

Cătălin Prunariu, fiul cosmonautului Dumitru Prunariu, preia conducerea Tarom

Image
Image

Cătălin Radu Prunariu este, începând de miercuri, noul director general al Tarom, anunță compania.

Potrivit Antena3.ro, schimbarea conducerii companiei vine în contextul în care, începând cu anul 2020, industria aeronautică a intrat în cea mai acută criză din istoria sa, îndeosebi pe segmentul transportului de pasageri, care a afectat și Tarom.

Cătălin Prunariu își propune să implementeze și consolideze un model de operare eficient și durabil, prin adaptarea rolului companiei pe piața de transport aerian, atât la nivel național, cât și european, în scopul asigurării profitabilității și a stabilității pe termen lung. În acest sens, noul director general Tarom salută și continuă astfel demersurile începute de predecesorul său, Mihăiță Ursu.

”Finalizarea restructurării organizaționale și de personal, reînnoirea flotei de aeronave și uniformizarea acesteia, reforma financiară, eficientizarea activității comerciale și de marketing precum și digitalizarea extensivă sunt obiectivele majore pe care se va sprijini relansarea companiei, dar și transformarea acesteia în principalul jucător de pe piața transportului aerian din România”, transmite Cătălin Prunariu.

Sursă foto Antena3.ro.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.