fbpx

Carambol cu 20 de mașini. Accidentul s-ar fi produs de la poleiul format din cauza unor aspersoare pornite azi-noapte

Carambol cu 20 de mașini. Accidentul s-ar fi produs de la poleiul format din cauza unor aspersoare pornite azi-noapte

Image
Image

Cel puțin 20 de mașini au fost implicate, joi dimineață, într-un accident în lanț produs în București, pe strada Iuliu Hațieganu, între șoseaua Vitan Bârzești și Splaiul Unirii. Zona ar fi fost acoperită cu poleiul format din cauza apei împrăștiate de niște aspersoare.

 

Șoferii circulau în coloană și nu aveau viteză mare, iar niciunul dintre conducătorii auto implicați nu se afla sub influența alcoolului. Cum s-a produs, însă, accidentul?

Poleiul, cea mai probabilă cauză a acestui accident

Polițiștii investighează cauzele care au dus la producerea evenimentului, dar, din mărturiile șoferilor, se pare că accidentul ar fi avut loc deoarece șoseaua era acoperită cu gheață. Conducătorii auto au povestit, potrivit Digi 24, că, atunci când au ajuns pe pasaj, mașinile au început să alunece și s-au dus ca niște sănii din cauza gheții. Oamenii erau revoltați deoarece în București nu era polei, dar în zona respectivă se formase gheață din cauza aspersoarelor care au fost pornite noaptea. Joi dimineață au fost sub zero grade Celsius, așa că apa a înghețat.

Potrivit sursei citate, unele dintre autoturismele implicate au fost avariate destul de serios.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Sursa foto: captură Digi 24

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.