fbpx

CFR construiește o stație de 10 milioane de lei pe noul viaduct peste DN 1, cel mai probabil lângă patinoarul lui Țiriac

CFR construiește o stație de 10 milioane de lei pe noul viaduct peste DN 1, cel mai probabil lângă patinoarul lui Țiriac

Image
Image

Ministerul Transporturilor a emis vineri, 28 august, o autorizație de construire pentru un punct de oprire în Otopeni, pe noul viaduct al CFR peste DN1. Cel mai probabil, noile lucrări autorizate, în valoare de 10,52 milioane de lei, vizează gara promisă omului de afaceri Ion Țiriac, care are un patinoar în zonă, scrie economica.net.

Autorizația pentru noul punct de oprire este valabilă până la finalizarea lucrărilor, cu condiţia începerii execuţiei lucrărilor în termen de 12 luni de la data emiterii.

Durata de execuție a noului punct de oprire este estimată la cinci luni, conform informațiilor de pe site-ul Ministerului Transporturilor.

În iunie anul trecut a fost semnat contractul pentru proiectarea şi execuţia obiectivului de investiţii "Modernizarea liniei de cale ferată Bucureşti Nord - Aeroport Internaţional Henri Coandă Bucureşti, Faza I: Racord C.F. la Terminalul T1, Aeroport Internaţional Henri Coandă Bucureşti", în valoare de 398,16 milioane de lei, fără TVA. Licitaţia a fost câştigată de către asocierea Arcada Company - ISPCF - DB Engineering & Consulting GMBH.

Citiți mai multe pe economica.net.

 

Sursa foto: forum.peundemerg.ro

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.