fbpx

Copil de 13 ani înjunghiat într-un parc din Capitală de partenerul de joacă. Agresorul are antecedente violente

Copil de 13 ani înjunghiat într-un parc din Capitală de partenerul de joacă. Agresorul are antecedente violente

Image
Image

Un copil de 14 ani, care ar avea probleme psihice și mai multe incidente violente la activ, și-a înjunghiat partenerul de joacă de mai multe ori. Scenele de groază s-au petrecut miercuri seară, într-un parc din București, iar victima se află în stare gravă la Spitalul “Marie Curie”.

 

Agresorul de 14 ani l-a înjunghiat pe copilul de 13 ani în burtă de mai multe ori, în timp ce se aflau la locul de joacă. Potrivit România TV, copilul agresor nu e străin de astfel de incidente. Cunoscuții spun că și-a lovit, de-a lungul timpului, mai mulți colegi de clasă și prieteni. Într-unul dintre cazuri, un coleg de clasă a fost rănit serios cu un bolovan în cap. De asemenea, agresorul ar fi mers frecvent cu briceagul la școală. Cu toate că aceste situații au fost semnalate Poliției, Direcției pentru Protecția Copilului, conducerii școlii la care învață, nimeni nu a luat măsuri, mai scrie sursa citată.

Precizările Poliției după înjunghierea copilului de 13 ani

„În seara de 25 august 2021, prin apel 112 a fost sesizat faptul că un minor a fost agresat, în urma unui conflict. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate, cazul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

În urma cercetărilor efectuate au fost identificate toate persoanele participante.

Audierile au fost efectuate în prezența reprezentanților DGASPC Sector 4.

Având în vedere vârstele persoanelor implicate alte date nu pot fi comunicate, în respectarea legislației în vigoare cu privire la minori”, au transmis cei de la Poliția Capitalei, citați de România TV.

Foto cu caracter ilustrativ

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.