fbpx

CORONAVIRUS | Încă trei bucureșteni infectați cu COVID-19. Este vorba despre rudele pacientului nr. 17, care a împărțit mărțișoare la 120 de persoane!

CORONAVIRUS | Încă trei bucureșteni infectați cu COVID-19. Este vorba despre rudele pacientului nr. 17, care a împărțit mărțișoare la 120 de persoane!

Image
Image

Numărul românilor inectați cu coronavirus, pe teritoriul țării, a sărit, marți, la 20, după ce testele au fost pozitive și pentru fiul, nora și nepotul bărbatului de 60 de ani, pacientul nr. 17, confirmat în cursul zilei de ieri.

Informația a fost făcută publică de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

"Încă 3 persoane cu test pozitiv de coronavirus în Bucureşti! Fiul, nora şi nepotul domnului de 60 de ani, declarat aseară bolnav de COVID 19. Multă sănătate! Putere medicilor şi asistentelor de la Spitalul «Victor Babeş».

Ancheta epidemiologica a DSP, pentru persoanele cu care au intrat în contact, continuă.

Se impun măsuri sporite de dotare a spitalelor, Ambulanței, Smurd - ului, DSP cu toată aparatura şi tratamentele necesare, igienă, dezinfecţie, evitarea locurilor aglomerate, închiderea tuturor şcolilor şi grădiniţelor până după Paşte, interzicerea evenimentelor culturale, sportive, de orice natură.

Cooperare. Responsabilitate. Acţiune", a anunțat Firea.

Bărbatul era internat la un spital MAI când testul a ieșit pozitiv. Între timp a apărut informația potrivit căreia, recent, acesta a intrat în contact cu 120 de persoane, cărora le-a oferit mărțișoare.

Este alertă și în Primăria Căpitalei, întrucât nora bărbatului este angajată a insituției.

Potrivit Gabrielei Firea, aproape 30 de angajați ai Primăriei Capitalei au fost trimiși acasă, pe fondul suspiciunii de infectare cu coronavirus, în cazul unei angajate a unei direcții din cadrul instituției.

Sursa foto: national.ro

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.