fbpx

Crima din Măgurele. Noi date din anchetă apar în spațiul public

Crima din Măgurele. Noi date din anchetă apar în spațiul public

Image
Image

Noi date din ancheta în cazul crimei din Măgurele apar în spațiul public. Cei doi presupuși criminali ai italianului care a fost găsit carbonizat pe un câmp din Măgurele în portbagajul unei mașini sâmbătă, 7 mai, au reușit să scăpe de cadavrul italianului într-o oră şi 42 de minute.

Potrivit ziare.com, anchetatorii au aflat că pe data de 6, când Mauro Gadda a ajuns în apartamentul din Ferentari, acesta a fost de fapt atras într-o cursă. Italianul a intrat în locuinţa celor doi la ora 18, iar o oră mai târziu, tânăra a dus copiii de-acasă.


În toiul nopţii pe 7 mai, prima care a ieșit din bloc a fost tânăra, la ora 3 şi 30 de minute. 3 minute mai târziu s-a întors. La ora 3 şi 42 de minute, două persoane, cel mai probabil Carmeluţa şi Valentin, ies din bloc, însă 8 minute mai târziu, se întorc și stau în apartament o oră, scrie Antena 3.
Ies cu mai multe bagaje voluminoase pe care le cară în 13 minute la maşină. În ele se află cadavrul, covorul, obiectele personale ale italianului şi mai multe probe din apartament.
S-au întors acasă cu autobuzul.
Au fost filmaţi intrând în bloc la ora 6 şi 5 minute, iar la ora 7, tânăra pleacă din nou din bloc cu mai multe sacoşe. Se întoarce fără ele şi mai face acelaşi lucru peste jumătate de oră.

Cei doi soţi, arestaţi preventiv, au atacat deja decizia imediat după pronunţare.

 

Foto Antena3.ro.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!   

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.