fbpx

Crimă în Bragadiru. Un bărbat a fost reţinut, fiind suspectat că a înjunghiat o tânără de 30 de ani

Image
Image

Un bărbat a fost reţinut de poliţişti în staţiunea Mamaia, fiind suspectat că a înjunghiat o femeie în localitatea Bragadiru din Ilfov. Potrivit anchetatorilor, suspectul ar fi tâlhărit-o pe tânără, însă nu a reuşit să ia din locuinţa acesteia decât 150 de lei, bani cu care a plecat la mare.

Tânărul a fost identificat pe baza imaginilor de pe camerele de supraveghere. Surse din anchetă susţin că după ce a omorât-o pe tânără, a răscolit casa dar nu a găsit decât 150 de lei cu care a pelcat la mare. El a fost prins în staţiunea Mamaia, când încerca să-şi vândă bicicleta. Direct de pe litoral, tânărul în vârstă de 26 de ani a fost adus la IPJ Ilfov, informează Realitatea TV. Este vorba despre un prieten de-al iubitului victimei, care a fost văzut pe camerele de supraveghere intrând în scara blocului în jurul orei la care a avut loc crima. 

Bărbatul bănuit de săvârşirea crimei din Bragadiru a fost prins în staţiunea Mamaia de către poliţiştii SIC Ilfov, IPJ Constanţa şi cu sprijinul DOS - IGPR. Autorul este Ionuț P., în vârstă de 26 de ani, din București. Acesta și-a recunoscut fapta, mărturisind că a plecat în Mamaia imediat după comiterea crimei, mai arată sursa citată. Din câte se pare, inculpatul ar fi o persoană apropiată prietenului victimei, cel care a și descoperit trupul neînsuflețit.

Iubitul tinerei a fost, de asemenea, reţinut, mai anunţă România TV.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.