fbpx

Doi bărbaţi au fost încătuşaţi după ce s-au bătut pe stradă, în urma unor şicanări în trafic

Doi bărbaţi au fost încătuşaţi după ce s-au bătut pe stradă, în urma unor şicanări în trafic

Image
Image

Doi șoferi au fost încățușați de oamenii legii, după ce s-au luat la bătaie în urma unei șicanări în trafic. Incidentul s-a petrecut în zona Piața Romană din Capitală.

Potrivit informațiilor furnizate de Jandarmeria Bucureşti, scena s-a produs sâmbătă după-amiază, în jurul orei 17.40. Un echipaj de jandarmi a intervenit pentru a aplana un conflict izbucnit între mai multe persoane, pe fondul unei şicanări în trafic. "Şoferii celor două autoturisme implicate în eveniment au fost imobilizaţi şi încătuşaţi întrucât se manifestau violent şi au refuzat să înceteze agresiunile la solicitarea jandarmilor", se precizează în comunicatul transmis de Jandarmerie.

Cinci persoane au fost implicate în altercație, șoferii și pasagerii celor două autoturisme. Toate au fost duse la sediul unei secții de poliţie, unde jandarmii au întocmit actele de constatare pentru sesizarea organelor de urmărire penală, în vederea continuării cercetărilor, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi încăierare, menţionează Jandarmeria.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.