fbpx

Doi deputaţi au fost amendaţi de poliţişti pentru că au refuzat să poarte măşti într-un fast-food din Bucureşti

Doi deputaţi au fost amendaţi de poliţişti pentru că au refuzat să poarte măşti într-un fast-food din Bucureşti

Image
Image

Doi deputaţi au fost amendaţi de poliţişti pentru că au refuzat să poarte măşti într-un fast-food din Bucureşti şi, în plus, au avut un comportament recalcitrant cu poliţiştii sosiţi la faţa locului, potrivit unor surse judiciare.

"În această dimineaţă, o patrulă a Serviciului de Poliţie pentru Centrul Vechi din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost solicitată de agenţii de pază ai unui restaurant de tip fast-food din Sectorul 3 să intervină, întrucât în interiorul localului se afla un bărbat care refuză să poarte mască de protecţie, având un comportament recalcitrant. Poliţiştii au depistat persoana în cauză, iar în urma discuţiilor purtate, acesta le-a adresat expresii jignitoare, având o atitudine sfidătoare la adresa acestora. Alături de persoana în cauză se mai afla un bărbat care, la rândul sau, a manifestat un comportament similar", a anunțat Poliţia Capitalei într-un comunicat de presă citat de AGERPRES.

Potrivit unor surse judiciare, cele două persoane implicate în incident sunt deputaţii PSD Adrian Solomon şi Ioan Irinel Stativă. Cei doi au fost sancţionaţi contravenţional cu două amenzi în valoare totală de 2.600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice şi pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public.

Imagine cu caracter ilustrativ, sursă Mediafax.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.