fbpx

Dosarul Colectiv. Prima sentință, amânată până pe 16 decembrie

Image
Image

Magistrații Tribunalului București au amânat, pentru luni, 16 decembrie, pronunțarea în dosarul Colectiv. Potrivit HotNews, decizia nu va fi definitivă.

La mai bine de patru ani de la incendiul din 30 octombrie 2015 din Clubul Colectiv, care a ucis 64 de oameni și a mutilat alți aproximativ 150, magistrații Tribunalului București erau așteptați să pronunțe luni o primă sentință.

În acest dosar, care a fost blocat 2 ani pe chestiuni de procedură, au fost trimise în judecată 13 persoane: fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone, patronii clubului Colectiv, angajați ai ISU și reprezentanți ai firmei de artificii.

Decizia Tribunalului București nu va fi definitivă, putând fi atacată cu recurs la Curtea de Apel din Capitală.

În acest dosar sunt judecați cei trei patroni ai clubului Colectiv - Alin Anastasescu, Paul Gancea și Costin Mincu, reprezentanții firmei de artificii SC Golden Ideas Fireworks Artists SRL - Daniela Niță și Cristian Niță și pirotehniștii Viorel Zaharia și Marian Moise, fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone, trei angajați ai primăriei - Aurelia Iofciu, Larisa Luminita Ganea, Ramona Sandra Motoc și pompierii Antonina Radu și George Petrica Matei.

Sursă foto stirileprotv.ro.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.