fbpx

Dosarul crimei de duminică noapte din Piața Constituției: Poliția face percheziții în zona Lacul Tei - Șoseaua Petricani

Image
Image

Zeci de percheziții au loc, vineri dimineață, în București, în zona șoselei Petricani - Lacul Tei, acțiunea forțelor de ordine având legătură cu conflictul de duminică noapte, din Piața Constituției, când un bărbat a fost ucis, iar altul a fost rănit.

”În dimineaţa zilei de 04 octombrie 2019, în baza autorizaţiilor emise de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti, au fost puse în aplicare 21 de mandate de percheziţie domiciliară pe raza Municipiului Bucureşti. După efectuarea percheziţiilor domiciliare menţionate, urmează a fi efectuate audieri la sediul Poliţiei Capitalei de către procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului Omoruri, cu privire la faptele care fac obiectul cauzei”, a anunțat Parchetul București, potrivit HotNews.

La percheziții participă numeroși polițiști, care caută suspecți din acest doar, aproximativ 20 de persoane urmând să fie aduse la audieri.

Amintim că, duminică noapte, două grupuri s-au bătut cu bâte și săbii în Piața Constituției, la fața locului fiind găsit de către anchetatori și un pistol neletal. Un bărbat a fost rănit, iar altul a ajuns în stare gravă la spital. Polițiștii au precizat că intervenția la fața locului s-a făcut în decurs de câteva minute de la declanșarea violențelor.

Credit foto HotNews.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.